Over ons

Kwaliteit en vakmanschap

Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf in grondverzet, straatwerk en verhuur in Nunspeet en staan al jaren garant voor kwaliteit en vakmanschap.

In 2008 startte ik, Pieter van Moort, AP van Moort nadat ik vele jaren als machinist voor diverse bedrijven had gewerkt. Ik begon als grondwerker en kocht later een eigen kraan. Met de jaren breidde zowel het materieel als ons team zich verder uit. Inmiddels werken we met veertien gecertificeerde vakmensen, zijn we VCA* gecertificeerd onderaannemer en een erkend leerbedrijf.

Zakelijk en particulier

Wij werken voornamelijk voor de zakelijke markt, maar ook particulieren kunnen bij ons terecht om hun tuin te laten ontgaven, aanvullen of egaliseren. Sierbestrating behoort ook tot de mogelijkheden.

Volledige projecten

Wij realiseren projecten van A tot Z. Door onze groei, ervaring en vakkundige mensen ben je verzekerd van uitstekende dienstverlening op het gebied van grondverzet en straatwerk.
Bij grondverzet kun je denken aan het aanleggen van riolering, het uitgraven van funderingen, wegenbouw en cultuurtechnische werken. Straatwerk is meer dan alleen bestraten. We voeren ook herstelwerkzaamheden uit. Het aanleggen van een puinbaan met menggranulaat en het fijn profileren van deze bouwwegen valt ook binnen onze dienstverlening. Daarnaast beschikken wij over een modern machinepark en gecertificeerde machinisten die je kunt huren voor bouwprojecten.

Werkgebied


Veel van onze klanten bevinden zich in de polder en op de Veluwe. Dit betekent dat wij voornamelijk actief zijn in een straal van 50 kilometer rondom Nunspeet. Maar ook buiten een straal van 50 kilometer zijn er voor ons mogelijkheden om aan de slag te gaan. Neem gerust contact met ons op. We nemen graag de mogelijkheden met je door.

Welke klus mogen we voor jou aanpakken?

Laat een bericht achter

  Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door AP Van Moort.

  AP van Moort
  Stoppelploeg 8
  8256 SV BIDDINGHUIZEN
  Vrijblijvend offerte aanvragen
  Ja, dat wil ik!
  Offerte aanvragen