Grondverzet

Het uitgraven van bouwputten, aanleggen van riolering en realiseren van terreinverhardingen. Het zijn slechts een aantal voorbeelden van grondwerkzaamheden waarvoor je ons kunt inschakelen. Als specialist in grondverzet kun je ons inhuren voor alle soorten grondwerkzaamheden.

Wat doen we?

Onze dienstverlening op het gebied van grondverzet is breed. De werkzaamheden variëren van het aanleggen van huisaansluitingen tot het plaatsen van rioolputten of aanleggen van kabels en leidingen. Ook realiseren we afwatering door middel van WADI, infiltratie of buffertanks en houden we ons bezig met het ontgraven, aanvullen en egaliseren van terreinen. Kortom, allerlei grondwerk ten behoeve van grond-, weg- en waterbouw is mogelijk.

Totaaloplossing

Wij denken met je mee over een totaaloplossing waarin al benodigde grondwerkzaamheden zijn opgenomen. Denk aan een compleet bedrijventerrein of het creëren van een oprit of terras. Vanwege onze expertise en ervaring kennen wij de belangrijkste aandachtspunten. Wil je naast grondwerkzaamheden ook bestrating, asfaltering of beplanting door ons laten uitvoeren? Als VCA* gecertificeerd onderaannemer realiseren wij complete projecten.

Welke klus mogen we voor jou aanpakken?

Laat een bericht achter

  Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door AP Van Moort.

  AP van Moort
  Stoppelploeg 8
  8256 SV BIDDINGHUIZEN
  Vrijblijvend offerte aanvragen
  Ja, dat wil ik!
  Offerte aanvragen