Straatwerk

Een nieuwe straat aanleggen of een bedrijventerrein inrichten. Het zijn werkzaamheden waar wij ons bijna dagelijks mee bezig houden. Je kunt ons daarom altijd inhuren wanneer er straatwerk op de planning staat.

Vakbekwaam straatwerk

Aanleg en onderhoud van straten

Als specialist in straatwerk leggen we veel nieuwe straten en wegen aan. Dit kunnen straten van asfalt, beton of klinkers zijn. Wat je wensen ook zijn, wij realiseren een straat met de gewenste materialen. Straten zijn op den duur ook weer aan vernieuwing toe. Onderhoud vormt daarom een belangrijk aspect en het vereist de nodige kennis en expertise. Ook daarvoor kun je ons inschakelen.

Voor bedrijven en particulieren

We zijn niet alleen in te huren door de zakelijke markt. Ook particulieren helpen wij graag bij het aanleggen van bijvoorbeeld sierbestrating, een tuinpad of oprit. Voor het plaatsen van een erfafscheiding door middel van een schutting of keerwand en het ontgraven van tuinen kun je ook bij ons terecht.

Totaalconcept

Onze vakkundige en ervaren stratenmakers staan voor je klaar om de straatwerkzaamheden voor je uit te voeren. Gaat het om meer werkzaamheden dan straatwerk? Wij zijn ook gespecialiseerd in grondwerk. Voor alle benodigde zaken zoals bestrating, beplanting of riolering kunnen wij een totaalconcept bieden.

Welke klus mogen we voor jou aanpakken?

Laat een bericht achter

  Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door AP Van Moort.

  AP van Moort
  Stoppelploeg 8
  8256 SV BIDDINGHUIZEN
  Vrijblijvend offerte aanvragen
  Ja, dat wil ik!
  Offerte aanvragen