Grondverzet Amersfoort

Grondverzet in Amersfoort laat je uitvoeren door AP van Moort. We zijn een deskundig bedrijf dat vakkundig straatwerk uitvoert. We zijn VCA* gecertificeerd onderaannemer en beschikken over een modern machinepark. We realiseren terreinverhardingen, graven bouwputten uit en leggen riolering aan. We houden ons ook bezig met het leggen van kabels en leidingen en afwatering door middel van infiltratie, WADI of buffertanks. Kortom, ons werk op het gebied van grondverzet in Amersfoort is breed.

Beginnen bij grondwerk

Het uitvoeren van grondverzet is een specialisme, ons specialisme! Grondwerk is vaak het eerste wat moet gebeuren bij bouw gerelateerde projecten. Bijvoorbeeld voor de nieuwbouwwijk Amersfoort Vathorst. Grondwerkzaamheden voeren we uit voor de grond-, weg- en waterbouw maar ook voor particulieren die een tuin willen aanleggen of bezig zijn met een bouwproject.

Deskundig grondverzet Amersfoort

AP van Moort is gespecialiseerd in het uitvoeren van grondverzet in Amersfoort.  Elk werk dat gerelateerd is aan weg- en waterbouw, cultuurtechniek, grond, natuurbouw of woningbouw start met de uitvoering van grondwerk. Dankzij ons brede machinepark, vakkundige medewerkers en specialistische kennis zijn wij breed inzetbaar. Complexe projecten kunnen wij efficiënt en professioneel uitvoeren. Wij beschikken over het juiste materieel om een grote verscheidenheid aan grondverzet in Amersfoort uit te voeren.

Voor bedrijven en particulieren in Amersfoort

Als specialist in grondverzet in Amersfoort kun je ons inhuren voor alle soorten grondwerkzaamheden. Wij werken voornamelijk voor de zakelijke markt, maar ook particulieren kunnen bij ons terecht. We houden ons veel bezig met grondverzet voor het uitgraven van een bouwput, aanleg van verhardingen, riolering en drainage systemen. Ook wegenbouwprojecten, realisatie van afwatering door middel van WADI, het creëren van een natuurlijke oever of landschap en de aanleg en renovatie van tuinen valt binnen onze werkzaamheden. Het zijn slechts een aantal voorbeelden van grondwerkzaamheden waarvoor je ons kunt inschakelen.

Totaaloplossing

Als VCA* gecertificeerd onderaannemer realiseren wij complete projecten. Wij denken daarom graag met je mee over een totaaloplossing waarin al benodigde grondwerkzaamheden zijn opgenomen. Bijvoorbeeld het aanleggen van een compleet bedrijventerrein of het creëren van een oprit of terras. Wij hebben veel ervaring met totaaloplossingen en kennen de aandachtspunten. Naast grondverzet in Amersfoort kun je ook bestrating, asfaltering of de bewatering van groenvoorziening door ons laten uitvoeren.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ben je op zoek naar deskundig grondverzet in Amersfoort? Dan hoef je niet verder te zoeken. Wij pakken de klus graag voor je aan. Wij verrichten een breed scala van uiteenlopende grondwerkzaamheden in Amersfoort. Bij ons staan jouw wensen centraal. Heb je vragen of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen voor grondverzet Amersfoort ? Vraag een offerte aan of bel met 06 – 12 89 29 15 en wij maken een offerte op maat.

Offerte aanvragen >

Welke klus mogen we voor jou aanpakken?

Laat een bericht achter

  Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door AP Van Moort.

  AP van Moort
  Stoppelploeg 8
  8256 SV BIDDINGHUIZEN
  Vrijblijvend offerte aanvragen
  Ja, dat wil ik!
  Offerte aanvragen