Grondverzet Deventer

AP van Moort is een grondverzetxpert in Deventer en is de ideale plek voor jou. Je kunt ons betrekken voor al het grondwerk in Deventer.  Moet er riolering aangelegd worden? Of staat het uitgraven van bouwputten op de planning? Als specialist in grondverzet kun je ons alles vragen.

Grondwerk is de basis

Grondwerk is vaak het eerste dat bij bouwprojecten wordt gedaan. Daarom voeren wij grondwerken voornamelijk uit voor grond-, wegen- en hydrotechnische aanleg, maar ook voor particulieren met een bouwproject of tuinaanleg.

Deskundig grondverzet Deventer

Dankzij een rijk machinepark, gekwalificeerde medewerkers en specialistische kennis zijn wij breed inzetbaar.  Wij zijn in staat complexe projecten efficiënt en vakkundig uit te voeren. Wij beschikken over het juiste materieel om een grote verscheidenheid aan grondverzet in Deventer uit te voeren.

Voor bedrijven en particulieren

Als specialist in grondverzet in Deventer kun je ons inhuren voor alle soorten grondwerkzaamheden. Wij werken voornamelijk voor de zakelijke markt, maar ook particulieren kunnen bij ons terecht. We houden ons veel bezig met grondverzet voor het uitgraven van een bouwput, aanleg van verhardingen, riolering en drainage systemen. Ook wegenbouwprojecten, realisatie van afwatering door middel van WADI, het creëren van een natuurlijke oever of landschap en de aanleg en renovatie van tuinen valt binnen onze werkzaamheden. Het zijn slechts een aantal voorbeelden van grondwerkzaamheden waarvoor je ons kunt inschakelen.

Totaaloplossing

Als VCA* gecertificeerd onderaannemer realiseren wij complete projecten. Wij denken daarom graag met je mee over een totaaloplossing waarin al benodigde grondwerkzaamheden zijn opgenomen. Bijvoorbeeld het aanleggen van een compleet bedrijventerrein of het creëren van een oprit of terras. Wij hebben veel ervaring met totaaloplossingen en kennen de aandachtspunten. Naast grondverzet in Deventer kun je ook bestrating, asfaltering of de bewatering van groenvoorziening door ons laten uitvoeren.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ben je op zoek naar deskundig grondverzet in Deventer? Dan hoef je niet verder te zoeken. Wij pakken de klus graag voor je aan. Wij verrichten een breed scala van uiteenlopende grondwerkzaamheden in Deventer. Bij ons staan jouw wensen centraal. Heb je vragen of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen voor grondverzet Deventer? Vraag een offerte aan of bel met 06 – 12 89 29 15 en wij maken een offerte op maat.

Offerte aanvragen >

Welke klus mogen we voor jou aanpakken?

Laat een bericht achter

  Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door AP Van Moort.

  AP van Moort
  Stoppelploeg 8
  8256 SV BIDDINGHUIZEN
  Vrijblijvend offerte aanvragen
  Ja, dat wil ik!
  Offerte aanvragen