Grondverzetbedrijf Lelystad

AP van Moort is de specialist op het gebied van grondverzet Lelystad. U kunt ons voor elke klus inhuren. Dankzij een modern machinepark en deskundige medewerkers zijn we in staat om complete projecten van u over te nemen.

Het uitvoeren van grondverzet is ons specialisme. Elk werk dat gerelateerd is aan de grond, weg- en waterbouw, cultuurtechniek, natuurbouw of woningbouw start met de uitvoering van grondwerk. Het begint allemaal bij de basis van een project. Wij graven uit, vervoeren en vervolgens vullen we zo nodig ook nog de grond voor je aan.

Complexe projecten

AP van Moort verzorgt grondverzet Lelystad ten behoeve van o.a. weg- en waterbouw, (nieuw-)bouwprojecten, bouwputten, tuinaanleg, etc. Voor alle soorten grondwerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Met onze machines, kennis en vakkundige medewerkers zijn wij breed inzetbaar. AP van Moort weet als geen ander hoe complexe projecten efficiënt en professioneel moeten worden uitgevoerd. Wij beschikken over het juiste materieel om een grote verscheidenheid aan grondwerken uit te voeren.

Grondverzet Lelystad

Grondverzet Lelystad voor verhardingen, aanleg en renovatie van tuinen, kabels en leidingen (rioleren), zwembaden, maar ook paardenbakken, saneren van tanks en putten, drainage systemen, fijne nivellering van allerlei oppervlakten en cultuurtechnische werkzaamheden. Voor zakelijke klanten betekent grondverzet veelal bouwputten ontgraven. Maar ook verhardingen rondom bedrijfsgebouwen, rioleringswerkzaamheden, natuurbouwprojecten en wegenbouwprojecten.

Kwaliteit

Bent u op zoek naar kwaliteit, jarenlange ervaring en zorg bij de uitvoering van grondwerkzaamheden in Lelystad? Dan hoeft u bij deze niet meer verder te zoeken. Wij verrichten voor u een breed scala van uiteenlopende werkzaamheden. Bij ons staan u en uw wensen centraal en kwaliteit voorop.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor grondverzet Lelystad? Klik dan hier voor onze offertepagina of bel met 06 – 12 89 29 15 en wij maken voor u een offerte op maat.

 

Offerte aanvragen >

Welke klus mogen we voor jou aanpakken?

Laat een bericht achter

  Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door AP Van Moort.
  AP van Moort
  Stoppelploeg 8
  8256 SV BIDDINGHUIZEN
  Vrijblijvend offerte aanvragen
  Ja, dat wil ik!
  Offerte aanvragen