Grondwerken Flevoland

AP van Moort is de specialist voor grondwerk in Flevoland. Door onze  deskundige medewerkers zijn wij in staat elke klus op ons te nemen. AP van Moort verzorgt grondwerk in heel Flevoland. Het uitvoeren van grondwerk ligt aan de basis van elk project. Elk werk dat gerelateerd is aan de grond, weg- en waterbouw, cultuurtechniek, natuurbouw of woningbouw start met grondwerk. Wij graven uit, vervoeren de grond en vervolgens vullen we zo nodig ook de grond nog voor je aan.

Grondwerk Flevoland

AP van Moort verzorgt grondwerk in Flevoland voor particulieren en bedrijven. Met onze machines, uitgebreide kennis van grondwerk en deskundige medewerkers, bent u bij ons in goede handen! AP van Moort weet als geen ander hoe complexe projecten efficiënt en professioneel moeten worden uitgevoerd. Wij beschikken over het juiste materieel om een grote verscheidenheid aan grondwerken uit te voeren.

Particulieren en bedrijven

Grondwerk voor verhardingen, aanleg en renovatie van tuinen, kabels en leidingen (riolering), zwembaden, maar ook paardenbakken, saneren van tanks en putten, drainage systemen, fijne nivellering van allerlei oppervlakten en cultuurtechnische werkzaamheden. Voor zakelijke klanten betekent grondverzet veelal bouwputten ontgraven. Maar ook verhardingen rondom bedrijfsgebouwen, rioleringswerkzaamheden, natuurbouwprojecten en wegenbouwprojecten.

Bent u op zoek naar kwaliteit, jarenlange ervaring en zorg bij de uitvoering van grondwerkzaamheden? Dan hoeft u bij deze niet meer verder te zoeken. Of u nou een particulier of een bedrijf bent, wij verrichten voor u een breed scala van uiteenlopende werkzaamheden. Bij ons staan u en uw wensen centraal en kwaliteit voorop. Wij zorgen voor uw grondwerk in Flevoland.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor uw grondwerk? Klik dan hier voor onze offerte pagina of bel naar 06 – 12 89 29 15 en wij maken voor u een offerte op maat.

 

Offerte aanvragen >

Welke klus mogen we voor jou aanpakken?

Laat een bericht achter

  Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door AP Van Moort.

  AP van Moort
  Stoppelploeg 8
  8256 SV BIDDINGHUIZEN
  Vrijblijvend offerte aanvragen
  Ja, dat wil ik!
  Offerte aanvragen